XV. národní setkání Modliteb otců v ČR – 4.-6.3.2022

Setkání se uskuteční opět na Svatém Hostýně v poutním domě č. 3 v termínu 4.3. – 6.3. 2022. Téma: „Jak se stát moudrým a svatým mužem – rozlišovat, volit to důležité“

Milí otcové,

připravujeme XV. národní setkání Modliteb otců v ČR.  Uskuteční se opět na Svatém Hostýně v poutním domě č. 3 v termínu 4.3. – 6.3. 2022.   

Přijďme – přijeďme se setkat, společně se modlit a děkovat ve společenství mužů – otců. Jistě máme každý za co. Prožijeme víkend ve společenství chlapů, vzájemně se povzbudíme, podělíme se o radosti i strasti otcovství a jistě prožijeme společné chvíle s Pánem. Cena bude mezi 1550,-Kč a 1650,-Kč, (o cca 200,- Kč se zvedla cena). Kdyby byla cena pro někoho z Vás důvodem pro to, že nemůžete přijet, ozvěte se a zkusíme to nějak vyřešit.

POZOR ZMĚNA !!! : Prosíme pošlete přihlášku co nejdříve, přímo na Matici Svatohostýnskou na E-mail:  matice@hostyn.cz zaplatit je nutno nejpozději do 25.2.2022, tak se přihlaste včas. Zároveň pošlete info o přihlášení na můj mail jaromirliska1@gmail.com a to i v případě, že nechcete ubytování, abychom měli info o počtu účastníků. A také prosíme o modlitbu za společné setkání.

Předběžný program :

    • pátek (4. 3.) – 18:00 večeře, mše sv., slovo na úvod, adorace
    • sobota – slovo kněze, svědectví, skupinky, Modlitby otců, mše sv.
    • neděle – mše sv., slovo k tématu, zhodnocení…, oběd a rozeslání

Rádi bychom se ve skupinkách a svědectvích chtěli zamýšlet nad tím :
Jak se stát moudrým a svatým mužem – rozlišovat, volit to důležité“
 

S přáním všeho dobra

                                                 Honza Brázdil a Mirek Liška